Arme riddere

6 porsjoner 30 minutter
Arme riddere er en klassiker som kan serveres både som mellommåltid og til brunsjen. Dette er en perfekt rett når du har rester med tørr loff du gjerne vil bruke opp. Server de arme ridderne med krem og hjemmelaget syltetøy, eller drypp litt sirup over.
Arme riddere
(0)

  • 2 egg
  • 1/2 dl melk
  • 6 skiver valgfritt brød / hvetestang
  • smør
  • 1/2 dl Dansukker Brun Farin
  • 1/2 dl Dansukker Sukker
  • 1 1/2 ts kanel

Topping

  • 2 dl kremfløte
  • hjemmelaget syltetøy
  • Dansukker Lys Sirup

Visp sammen egg og melk. Skjær brødet i trekanter.

Dypp brødskivene i eggeblandingen og stek dem på høy varme i stekepanne med litt smør. Still ned varmen, stek videre i noen minutter og snu trekantene av og til.

I mellomtiden blander du sukker og kanel på en tallerken.

Dypp brødskivene i sukkerblandingen, og server med krem og hjemmelaget syltetøy, eller drypp sirup over.

Tips. Fra arm til rik. Bytt ut brødet med hvetestang eller surdeigsbrød skåret i skiver.