Ingredienser
1/4 av ”Sjokoladekake i langpanne”
10 digestivekjeks
75 g kremost naturell eller Philadelphia ost
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
200 g sjokolade, valgfri sort
kakepynt
grillpinner i tre
Instruktioner
Del grillpinnene i to og legg dem i vann. Mos eller miks kaken til den er i små, små smuler. Knus kjeksene, og bland dem med sjokoladekakesmulene. Arbeid inn osten og muscovadorørsukkeret. Form boller i ønsket størrelse som legges på et fat og settes i kjøleskapet. Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovnen. Dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen og la dem stå til tørk. (Fyll en bolle med risgryn og trykk pinnene nedi). Stikk en grillpinne, når sjokoladen har tørket, i hver kakebolle og dypp den så i den smeltede sjokoladen. Dypp bollene i kakepynt eller strø kakepynten på dem og sett dem for å stivne. Oppbevares kjølig.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.