Dessertpai med friske bær eller frukt

ca. 6 porsjoner

Karakter (2 stk)

Ingredienser

Paiskall
3 dl (150 g) knuste digestivekjeks
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl hakkede hasselnøtter
1 dl smeltet smør eller margarin

Fyll
400 g Philadelphia-ost naturell, lettvarianten
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl crème fraîche
50 g hakkede hasselnøtter

Pynt
Bær og/eller frukt
Dansukker Melis

Instruktioner

Bland ingrediensene til paiskallet. Trykk massen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter eller i 6 porsjonsformer. Stek kaken i nedre del av ovnen i 175 °C i 10 minutter. Visp osten smidig med elektrisk visp. Ha i de andre ingrediensene. Hell røren i formen, og stek i ytterligere 30 minutter. Avkjøl. Pynt med dine favorittfrukter og/eller -bær. Sikt over litt melis like før servering.

Du kan også la paiskallet kjøle av og deretter ha i fyllet uten å steke det videre. Pynt med frukt og/eller bær.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?