Ingredienser
175 g smør eller margarin
1 1/2 dl Dansukker Melis
1 egg
Finrevet skall av 1 økologisk appelsin
2 ss fløte
4 1/4 dl hvetemel
Fyll
1 pose makronfyll
Pynt
Dansukker Melis
Instruktioner
Rør matfett og melis mykt. Rør i egget. Tilsett det revne appelsinskallet og fløten. Arbeid inn hvetemelet. Legg deigen i en sprøytepose, og sprøyt ut 60 roser ved hjelp av en tupp. La hvile i kjøleskap i 30 minutter. Legg "rosene" på stekebrett med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist. Lag makronfyllet med 1-2 ss kokende vann, til en nok så fast konsistens. Legg sammen kakene to og to med makronmasse imellom. Sikt litt melis over kakene like før servering.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder.

Bakst med eple og pære
Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken! Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Sylting og safting
Det er både enkelt og godt å lage sitt eget syltetøy og sin egen saft. Sukkeret fremhever smaken på bærene og frukten du bruker, og sørger for at mesterverket ditt holder seg lenger.

Lekkert med tyttebær
Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker!

Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning.