Fylt sjokolade med karamell

ca. 25 stk
Fylt sjokolade med karamell
Stemmer: (37 stemmer)

Ingredienser

100 g lys sjokolade

Karamell
1 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Melis med sjokoladesmak

små folieformer


Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn. Glasér innsiden av 25 små folieformer med sjokoladen. Bland alle ingrediensene til karamellen i en glasskål som tåler mikrobølgeovn.

Kok massen i 5 minutter ved 600 W. Rør rundt og la den koke i ytterligere 2-3 minutter. Avkjøl massen noe og fordel den i formene. Dekk med smeltet sjokolade.

Du kan også lage karamellen i en gryte under omrøring i ca. 30 minutter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker