Ispinner

Ispinner dyppet i deilig sjokolade og nøtter. Lag dine egne ispinner med marshmallows, sjokolade- og karamellis. Nyt sommeren.

12 stk.

1,5 time + ca. 6 timer i fryser

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Iskrem
4 eggeplommer
1 dl Dansukker ØKO Sukker
2 dl melk
1 1/2 dl kremfløte
1 dl Dansukker Glykosesirup

Smakstilsetning
100 g smeltet mørk sjokolade
1 ts vaniljesukker

Tilbehør
marshmallows, se oppskrift her
400 g sjokolade, valgfri
1/2 ss matolje
hakkede nøtter eller strøssel
små papirkopper og ispinner

Instruktioner

Visp eggeplommer og sukker. Kok opp melk, kremfløte og glykosesirup. Visp inn eggeblandingen i den varme melkeblandingen, og sil den gjennom en finmasket sil.

Hell over iskremblandingen i to boller: Tilsett smeltet sjokolade i den ene og vaniljesukker i den andre. Kjør blandingene hver for seg i en ismaskin, eller frys dem på hvert sitt brett i 3–4 timer. Rør rundt av og til.

Ta iskremene ut av fryseren. Legg marshmallows i bunnen av papirkoppen, slik at overflaten dekkes. Legg på et lag med sjokoladeiskrem, og så et lag med vaniljeiskrem. Stikk en ispinne i midten og la stå i fryseren i ca. 2 timer.

Smelt sjokoladen og tilsett matolje. La avkjøles litt. Ta ut iskremen og klipp bort koppen. Dypp ispinnen i sjokoladen og dypp deretter øvre del i nøtter eller strøssel. La stå i fryseren i ca. 30 minutter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?