Ispinner

Ispinner dyppet i deilig sjokolade og nøtter. Lag dine egne ispinner med marshmallows, sjokolade- og karamellis. Nyt sommeren.

12 stk.

1,5 time + ca. 6 timer i fryser

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Iskrem
4 eggeplommer
1 dl Dansukker ØKO Sukker
2 dl melk
1 1/2 dl kremfløte
1 dl Dansukker Glykosesirup

Smakstilsetning
100 g smeltet mørk sjokolade
1 ts vaniljesukker

Tilbehør
marshmallows, se oppskrift her
400 g sjokolade, valgfri
1/2 ss matolje
hakkede nøtter eller strøssel
små papirkopper og ispinner

Instruktioner

Visp eggeplommer og sukker. Kok opp melk, kremfløte og glykosesirup. Visp inn eggeblandingen i den varme melkeblandingen, og sil den gjennom en finmasket sil.

Hell over iskremblandingen i to boller: Tilsett smeltet sjokolade i den ene og vaniljesukker i den andre. Kjør blandingene hver for seg i en ismaskin, eller frys dem på hvert sitt brett i 3–4 timer. Rør rundt av og til.

Ta iskremene ut av fryseren. Legg marshmallows i bunnen av papirkoppen, slik at overflaten dekkes. Legg på et lag med sjokoladeiskrem, og så et lag med vaniljeiskrem. Stikk en ispinne i midten og la stå i fryseren i ca. 2 timer.

Smelt sjokoladen og tilsett matolje. La avkjøles litt. Ta ut iskremen og klipp bort koppen. Dypp ispinnen i sjokoladen og dypp deretter øvre del i nøtter eller strøssel. La stå i fryseren i ca. 30 minutter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?