Kyllingfilet på spyd med bønnesalsa

Kyllingfilet på spyd med bønnesalsa
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

500–600 g kyllingfileter

Marinade
2 ss olje
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1/2 ss kinesisk soya
1/2 ts sambal oelek
1 finrevet hvitløksfedd

Salsa
1 boks røde bønner
1 boks svarte bønner
2 dl slangeagurk uten kjerner og kuttet i terninger
1–2 utkjernede tomater i terninger
1 hakket rødløk
1 dl grovhakket bladpersille
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 ss husholdningseddik

Skjær kjøttet i biter, og legg det i en plastpose. Bland sammen olje, muscovadorørsukker, soya, sambal oelek og hvitløk, og hell over kjøttet. La dette marinere i kjøleskap i 1–2 timer før kjøttet tres på spyd og grilles.

Skyll bønnene grundig, og bland dem med agurk, tomat, rødløk, persille, sirup og eddik. Sett kaldt i 2–3 timer for å modne i smak.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker