Muscovadoskorper

ca. 40 stk.
Muscovadoskorper
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

100 g smør eller margarin
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 1/4 dl melk
4 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
Egg til pensling
Dansukker Demerarasukker

Rør muscovadorørsukker og smør/margarin lett og luftig. Ha i de andre ingrediensene. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter.

Sett ovnen på 200 °C. Del deigen i fire deler som rulles avlanga. Legg på brett med bakepapir. Pensle med egg. Strø over demerarasukkeret. Stek muscovadoskorpene midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Kutt i skrå biter. Reduser ovnsvarmen til 150 °C, og stek muscovadoskorpene i ytterligere 15 minutter. La dem ettertørke i 3–4 timer ved 75 °C, gjerne med ovnsdøren på gløtt.

Muscovadorørsukkeret kan bli litt klumpete, men det er bare ekstra godt med en liten muscovadobit i skorpene.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker