Påskens Rocky Road

Påskens Rocky Road

ca. 40 stk. ca. 45 minutter
En påskevariant av Rocky Road med mørk og hvit sjokolade. Lag din egen Rocky Road-favoritt med peanøtter, Dumle, marshmallows og påskeegg av sjokolade.
Påskens Rocky Road
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 300 g mørk sjokolade
  • 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 1 1/2 dl salte peanøtter
  • 200 g Dumle-karameller
  • 300 g hvit sjokolade
  • 80–100 g sjokoladeegg
  • 30 g minimarshmallows, ca. en neve (lag dine egne marshmallows her)

Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og tilsett muscovadorørsukker. Avkjøl litt. Hakk peanøttene og skjær Dumle-karamellene i mindre biter som du vender inn i den smeltede sjokoladen. Hell røren i en ca. 23 x 23 cm stor form.

La avkjøles i kjøleskapet i ca. 20 minutter. Smelt i mellomtiden den hvite sjokoladen og del sjokoladeeggene forsiktig i mindre biter. Vend inn nesten alt av de hakkede sjokoladeeggene og marshmallowene i den avkjølte sjokoladen, men spar litt til pynt.

Ta ut formen med mørk sjokolade og fordel den hvite sjokoladen jevnt over den mørke. Topp med resten av sjokoladeeggene og marshmallows. La stivne i kjøleskap i noen timer.

Skjær Rocky Road-kreasjonen din i biter og server.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;