Påskens Rocky Road

En påskevariant av Rocky Road med mørk og hvit sjokolade. Lag din egen Rocky Road-favoritt med peanøtter, Dumle, marshmallows og påskeegg av sjokolade.

ca. 40 stk.

ca. 45 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

300 g mørk sjokolade
1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 1/2 dl salte peanøtter
200 g Dumle-karameller
300 g hvit sjokolade
80–100 g sjokoladeegg
30 g minimarshmallows, ca. en neve (lag dine egne marshmallows her)

Instruktioner

Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og tilsett muscovadorørsukker. Avkjøl litt. Hakk peanøttene og skjær Dumle-karamellene i mindre biter som du vender inn i den smeltede sjokoladen. Hell røren i en ca. 23 x 23 cm stor form.

La avkjøles i kjøleskapet i ca. 20 minutter. Smelt i mellomtiden den hvite sjokoladen og del sjokoladeeggene forsiktig i mindre biter. Vend inn nesten alt av de hakkede sjokoladeeggene og marshmallowene i den avkjølte sjokoladen, men spar litt til pynt.

Ta ut formen med mørk sjokolade og fordel den hvite sjokoladen jevnt over den mørke. Topp med resten av sjokoladeeggene og marshmallows. La stivne i kjøleskap i noen timer.

Skjær Rocky Road-kreasjonen din i biter og server.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?