Påskepannacotta med kanelflarn

4 porsjoner
Påskepannacotta med kanelflarn
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

2 gelatinark
4 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finhakkede, tørkede aprikoser

Flarn
50 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Brun Farin
3 ss Dansukker Lys Sirup
6 ss hvetemel
2 krm malt kanel
50 g mandelspon

Pynt
Konfektbiter

Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter. Bland kremfløte, sukker og hakkede aprikoser i en kasserolle. Kok opp, og la koke i 1 minutt. Tilsett gelatinarkene. Avkjøl blandingen litt før den fordeles i pene glass. Settes i kjøleskap.

Smelt matfettet i en kasserolle på komfyren. Tilsett de andre ingrediensene, og bland godt. Ha klatter av røren på brett med bakepapir med god avstand mellom. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Avkjøles helt. Pynt pannacottaen med et flarn og en konfektbit ved servering.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker