Påskemuffins

10–12 stk.
Påskemuffins
Stemmer: (1878 stemmer)

Ingredienser

  • 100 g mandelmasse
  • 150 g smør eller margarin
  • 3/4 dl Dansukker Demerarasukker
  • 1 krm salt
  • 3 egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1/2 dl potetmel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker

Krem

  • 200 g Philadelphia-ost, naturell
  • 1 dl Dansukker Melis
  • Gul konditorfarge

Pynt

  • 2 dl kokosflak
  • Gul konditorfarge
  • Biter med godteri

Start med pynten ved å blande gul konditorfarge med vann, ha i kokosflakene og rør til kokosen er gul. Fordel på et brett, og la tørke.

Riv mandelmassen, og bland den med smør, demerarasukker og salt. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland de to meltypene, bakepulveret og vaniljesukkeret, og vend dette inn i røren. Hell over i former. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist.

Bland osten og melisen, og farg blandingen gul. Fordel kremen på muffinsene. Dypp dem deretter i kokosflakene. Sett på biter av godteri som øyner og nebb.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker