Peppermyntefudge

ca. 50 biter
Peppermyntefudge
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 3 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 1 dl Dansukker Lys Sirup
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/2 dl Dansukker Glykosesirup
  • 50 g smør
  • 100 g mørk sjokolade
  • 1 dl knuste polkagriser

Bland kremfløte, muscovadorørsukker, sirup og vaniljesukker i en kjele og kok til massen holder 120 grader, eller lag en kuleprøve. Rør hele tiden så blandingen ikke svir seg i bunnen. Dra kjelen fra varmen og rør inn glykosesirup og smør. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp igjen. Bryt sjokoladen i mindre biter og rør den inn i blandingen.
Kle en form ca. 15 x 20 cm med bakepapir. Strø de knuste polkagrisene i bunnen av formen og hell massen over. Sett det kjølig for å stivne. Skjær opp i ruter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker