Spiralkaker på pinne

Karakter (11 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

4 1/2 dl hvetemel
1/2 dl Dansukker Finkornet Sukker eller 1 dl Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker
200 g smør eller margarin
1 egg
Rød konditorfarge
Strø
Pinner/spyd

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Arbeid sammen ingrediensene til deigen.

Del deigen, og farg den ene halvdelen med rød konditorfarge. La den andre halvdelen være ufarget.

Pakk de to deigene inn i plastfolie, og la dem hvile i kjøleskapet i 15 minutter.

Kjevle ut begge deigene, gjerne på bakepapir, og legg den røde oppå den hvite.

Rull forsiktig sammen fra langsiden, og rull deretter i strøet.

La hvile i kjøleskapet i 15 minutter. Skjær rullen i skiver, ca. 1/2 cm. Sett i en pinne i hver bit hvis du ønsker.

Stekes midt i ovnen i ca. 8 minutter. Avkjøl kakene på rist. Oppbevar småkakene tørt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.