Pynt
Dekk et brett med oljet bakepapir.
Tin bringebærene, og mos dem gjennom en finmasket sil slik at du får 1 dl bringebærsaft.
Legg gelatinplatene i kaldt vann, og sett til side.
Kok opp bringebærpuré, sukker og sirup i en gryte på sterk varme. La koke i omtrent 6 minutter, mål temperaturen til 107 grader og ta bort gryten fra varmen.
Fjern setning av varmen. Klem vannet ut av gelatinarkene, og rør dem ned i den varme bringebærblandingen. Tilsett sitronsyre, og rør om.
Smør røren tynt utover brettet med en bred slikkepott. La stivne i romtemperatur i minst 2 timer.
Bland sukker, sitronsyre og limeskall.
Skjær massen i ca. 2 cm brede remser med en kvass kniv, og vend i sukkerblandingen.
Oppbevar remsene i en stor boks uten lokk i romtemperatur.
Oppskriften er utarbeidet av