Tiramisu med kirsebær

4-6 porsjoner
Tiramisu med kirsebær
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 2 dl sterk kaffe
  • 4 ss Amaretto
  • 75–100 g Savoari-kjeks
  • 4 eggeplommer
  • 1 1/4 dl Dansukker Sukker
  • 300 g kirsebær
  • 250 g mascarponeost
  • 250 g kesam
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt

  • Kakao

Bland kaffe og likør. Legg kjeksen i en form og drypp over kaffeblandingen. La stå slik at kjeksen suger opp kaffeblandingen.

Ha eggeplommer og sukker i en glasskål og som settes i en kasserolle med varmt vann. Kok under visping til kremen har tyknet. Sett til side.

Skyll kirsebærene og ta ut kjernene. Tørk kirsebærene på husholdningspapir før de has i eggekremen.

Bland mascarpone, kesam og vaniljesukker.

Dekk kjeksen med halvparten av mascarponeblandingen. Legg på eggekremen med kirsebær. Fordel resten av mascarponeblandingen øverst. Sikt over kakao.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker