Yoghurtis

Ekstra kremet jogurtis som gjør seg ypperlig som dessert. Smak til jogurtisen din med hjemmelaget syltetøy av valgfri smak. Syrlig søt og himmelsk.

4 porsjoner

30 minutter + 5 timer i fryser

Karakter (9 stk)

Ingredienser

2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker Melis
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
1 dl syltetøy, f.eks. bringebærsyltetøy
1 dl kremfløte
2 dl jogurt

 

Instruktioner

Visp eggeplommer, melis og glykosesirup luftig. Bland i syltetøyet.

Stivpisk fløten og vend den inn i røren sammen med jogurten. Hell over jogurtisen i en form, og sett den i fryseren i ca. 4 timer. Rør om en gang i mellom mens isen fryser.

La jogurtisen tine en stund i kjøleskap før servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.