Bringebærruller med bær

ca. 12 stk.

Karakter (3 stk)

Ingredienser

Kake
3 egg
2 dl Dansukker Demerarasukker
2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kokende vann

Fyll
5 dl kremfløte
150 g bringebær
400 g hvit sjokolade
2 ss Dansukker Glykosesirup

Pynt
3 dl kremfløte
valgfrie bær
mynteblader

Instruktioner

Visp egg og sukker luftig. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og bland det i røren sammen med vannet. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, kledd med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Kutt remser av kaken, og rull sammen til ruller som settes på et fat eller brett. Knytt et fint bånd rundt kaken, slik at den holdes sammen.

Kok opp fløte, bringebær og glykosesirup. Bryt sjokoladen i biter, og ha dem i den varme fløteblandingen. Rør til sjokoladen er oppløst. Settes i kjøleskap til blandingen er avkjølt. Visp til passe fast mousse med elektrisk visp. Fyll moussen i kakerullene.

Visp fløten stiv. Sett klatter eller sprøyt fløten over moussen på kakene. Pynt med valgfrie bær og mynteblad.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.