Ingredienser
Kake
3 egg
2 dl Dansukker Demerarasukker
2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kokende vann
Fyll
5 dl kremfløte
150 g bringebær
400 g hvit sjokolade
2 ss Dansukker Glykosesirup
Pynt
3 dl kremfløte
valgfrie bær
mynteblader
Instruktioner
Visp egg og sukker luftig. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og bland det i røren sammen med vannet. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, kledd med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Kutt remser av kaken, og rull sammen til ruller som settes på et fat eller brett. Knytt et fint bånd rundt kaken, slik at den holdes sammen.
Kok opp fløte, bringebær og glykosesirup. Bryt sjokoladen i biter, og ha dem i den varme fløteblandingen. Rør til sjokoladen er oppløst. Settes i kjøleskap til blandingen er avkjølt. Visp til passe fast mousse med elektrisk visp. Fyll moussen i kakerullene.
Visp fløten stiv. Sett klatter eller sprøyt fløten over moussen på kakene. Pynt med valgfrie bær og mynteblad.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?