Ingredienser
Kake
3 egg
2 dl Dansukker Demerarasukker
2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kokende vann
Fyll
5 dl kremfløte
150 g bringebær
400 g hvit sjokolade
2 ss Dansukker Glykosesirup
Pynt
3 dl kremfløte
valgfrie bær
mynteblader
Instruktioner
Visp egg og sukker luftig. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og bland det i røren sammen med vannet. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, kledd med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Kutt remser av kaken, og rull sammen til ruller som settes på et fat eller brett. Knytt et fint bånd rundt kaken, slik at den holdes sammen.
Kok opp fløte, bringebær og glykosesirup. Bryt sjokoladen i biter, og ha dem i den varme fløteblandingen. Rør til sjokoladen er oppløst. Settes i kjøleskap til blandingen er avkjølt. Visp til passe fast mousse med elektrisk visp. Fyll moussen i kakerullene.
Visp fløten stiv. Sett klatter eller sprøyt fløten over moussen på kakene. Pynt med valgfrie bær og mynteblad.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.