Snøballkaker

50 stk.

Karakter (1 st)

Ingredienser

225 g romtemperert smør
3/4 dl Dansukker Melis
1/4 ts salt
2 ts vaniljesukker
3 ss maisennamel
2 dl kokosflak
5 dl hvetemel
5 dl Dansukker Melis til å rulle kakene i

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C, kle et bakebrett med bakepapir og sett det til side.
Visp smøret til det blir kremet, og tilsett melis og salt. Bland godt.
Tilsett vaniljesukker, maisennamel og kokosflak.
Fortsett å vispe på lav hastighet, og tilsett melet litt etter litt, til røren er jevn.
Rull røren til boller (1 ss røre til én bolle). Legg dem på brettet, og stek i 16–18 minutter.
Ta ut bollene, og la dem avkjøle noen minutter før de rulles i rikelig med melis. Legg dem på rist, og la dem avkjøles helt.
Rull bollene enda en gang i melis før servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.