Ingredienser
225 g romtemperert smør
3/4 dl Dansukker Melis
1/4 ts salt
2 ts vaniljesukker
3 ss maisennamel
2 dl kokosflak
5 dl hvetemel
5 dl Dansukker Melis til å rulle kakene i
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C, kle et bakebrett med bakepapir og sett det til side.
Visp smøret til det blir kremet, og tilsett melis og salt. Bland godt.
Tilsett vaniljesukker, maisennamel og kokosflak.
Fortsett å vispe på lav hastighet, og tilsett melet litt etter litt, til røren er jevn.
Rull røren til boller (1 ss røre til én bolle). Legg dem på brettet, og stek i 16–18 minutter.
Ta ut bollene, og la dem avkjøle noen minutter før de rulles i rikelig med melis. Legg dem på rist, og la dem avkjøles helt.
Rull bollene enda en gang i melis før servering.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Halloween
La barna kle seg ut, kle deg ut selv og overrask med avskyelig fristende godsaker.

Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Bakst med eple og pære
Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter. Du finner her oppskrifter på blant annet smaksrik pæregalette med chèvre og saftige eplemunker.

Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning. Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på chutneyer som du kan bruke i matlagingen.

Deilige epler
Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker
Dansukkers Fairtrade-merkede muscovadorørsukker utvinnes av sukkerrør fra Mauritius og har smaksnyanser av lakris. Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme. Server til nybrygget kaffe, og nyt!