Brun Farin
Brun Farin, er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun Farin brukes blant annet i Irish Coffee, som dryss på rømmekolle, til glasering av skinker og på kaker. Brun Farin er velegnet til matlaging fordi den litt spesielle, krydrete aromaen passer godt til smaken i blant annet etnisk mat. Brun Farin får dessuten smaken av de øvrige råvarene og krydderne til å tre bedre fram.
Mål og vekt: Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 ss = ca. 13 g
1 ts = ca. 4 g
Tips
- Litt Brun Farin i paneringen til fisk gir en ny, spennende smak.
- Bland 120 g brun farin med 380 g sukker, så får du 500 g lys farin.
- Erstatt en kopp melis med en kopp brun farin neste gang du baker sjokoladekake. Det gir ekstra god smak.
- Farin er godt å bruke i matlagingen. Prøv gjerne å rulle kyllingfileter lett i farin før du steker dem. Deilig!
Brun Farin
Les mer om smakssirklene våre »
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1650 kJ/390 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 97 g |
- hvorav sukkerarter | 95 g |
Protein | < 0,5 g |
Salt | 0,08 g |
Oppskrifter

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?