Ice pops: Sjokolade

6–8 ispinner 4 timer
Ice pops: Sjokolade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 3 eggeplommer
  • 2 ss kakao
  • 6 dl helmelk
  • 2 1/2 dl kremfløte
  • 100 g hakket mørk sjokolade

Pynt

  • Smeltet sjokolade, strøssel

Visp sammen sukker, eggeplommer og kakao til en porøs røre.

Kok opp melk og kremfløte.

Bland under langsom omrøring inn eggeblandingen i fløtemelken, fortsett å varme opp til 85 °C.

Ta gryten bort fra platen og tilsett den hakkede sjokoladen. Rør til den har smeltet.

Avkjøl røren i kaldt vannbad, og sett den i kjøleskap i minst 1 time, men gjerne over natten.

Fordel røren i isformer, og sett i fryseren i minst 3 timer.

Dypp i sjokolade og strøssel hvis du ønsker det.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker