Lag din
egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Med Glykosesirup får isen en kremet og myk konsistens. Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Fløteis på pinne

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Avokadois med jordbær

Basisoppskrift på is

Jordbærgelato

Iskrem med skogsbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinner

Yoghurtis

Bringebær-karamellsaus

Lag din egen karamellsaus og tilsett bringebær som prikken over i-en.

Bringebærpai-sorbet

Iskake med solbær og karamell

Kardemommeis

Glykosesirup gjør isen kremet og myk

Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Bjørnebæris

Hjemmelaget is

Pæreis med nougatkaramellsaus

Ice pops: Sjokolade

Karamellsaus

Lag din egen karamellsaus til å spre over iskremen.

Ostekakeis med solbær

Yoghurtis med smak av muscovado og lakris

Hasselnøttis med bringebær

Ice pops: Kiwi og jordbær

Italiensk bringebæris

Bringebærparfait

Flere oppskrifter på is finner du her

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.