Lag din
egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Med Glykosesirup får isen en kremet og myk konsistens. Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Isbåt i langpanne

Bringebær-ispinner

Is med syltetøykake

Fløteis på pinne

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Avokadois med jordbær

Basisoppskrift på is

Jordbærgelato

Iskrem med skogsbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinner

Yoghurtis

Bringebær-karamellsaus

Lag din egen karamellsaus og tilsett bringebær som prikken over i-en.

Bringebærpai-sorbet

Iskake med solbær og karamell

Kardemommeis

Glykosesirup gjør isen kremet og myk

Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Bjørnebæris

Hjemmelaget is

Pæreis med nougatkaramellsaus

Ice pops: Sjokolade

Karamellsaus

Lag din egen karamellsaus til å spre over iskremen.

Ostekakeis med solbær

Yoghurtis med smak av muscovado og lakris

Hasselnøttis med bringebær

Ice pops: Kiwi og jordbær

Italiensk bringebæris

Bringebærparfait

Flere oppskrifter på is finner du her

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.