Lag din
egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Med Glykosesirup får isen en kremet og myk konsistens. Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Basisoppskrift på is

Jordbærgelato

Iskrem med skogsbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinner

Yoghurtis

Bringebær-karamellsaus

Lag din egen karamellsaus og tilsett bringebær som prikken over i-en.

Bringebærpai-sorbet

Iskake med solbær og karamell

Kardemommeis

Glykosesirup gjør isen kremet og myk

Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Bjørnebæris

Hjemmelaget is

Pæreis med nougatkaramellsaus

Ice pops: Sjokolade

Karamellsaus

Lag din egen karamellsaus til å spre over iskremen.

Ostekakeis med solbær

Yoghurtis med smak av muscovado og lakris

Hasselnøttis med bringebær

Avokadois med jordbær

Italiensk bringebæris

Bringebærparfait

Flere oppskrifter på is finner du her

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.