Lag din
egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Med Glykosesirup får isen en kremet og myk konsistens. Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Isbåt i langpanne

Bringebær-ispinner

Is med syltetøykake

Fløteis på pinne

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Avokadois med jordbær

Basisoppskrift på is

Jordbærgelato

Iskrem med skogsbær og mynte

Vaniljegelato

Ispinner

Yoghurtis

Bringebær-karamellsaus

Lag din egen karamellsaus og tilsett bringebær som prikken over i-en.

Bringebærpai-sorbet

Iskake med solbær og karamell

Kardemommeis

Glykosesirup gjør isen kremet og myk

Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Vaniljeis

Cookiesandwich

Bjørnebæris

Hjemmelaget is

Pæreis med nougatkaramellsaus

Ice pops: Sjokolade

Karamellsaus

Lag din egen karamellsaus til å spre over iskremen.

Ostekakeis med solbær

Yoghurtis med smak av muscovado og lakris

Hasselnøttis med bringebær

Ice pops: Kiwi og jordbær

Italiensk bringebæris

Bringebærparfait

Flere oppskrifter på is finner du her

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Edderkopper

Halloween

La barna kle seg ut, kle deg ut selv og overrask med avskyelig fristende godsaker.

Tyttebærdrikk

Lekkert med tyttebær

Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.

Enkel eplekake

Bakst med eple og pære

Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter. Du finner her oppskrifter på blant annet smaksrik pæregalette med chèvre og saftige eplemunker.

Chutney

Chutney - kryddersterk smakstilsetning

Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning. Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på chutneyer som du kan bruke i matlagingen.

Eplemos

Deilige epler

Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Karamellpai med nøtter

Godsaker med Muscovadorørsukker

Dansukkers Fairtrade-merkede muscovadorørsukker utvinnes av sukkerrør fra Mauritius og har smaksnyanser av lakris. Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme. Server til nybrygget kaffe, og nyt!