Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbraen, som opprinnelig kommer fra Kina, ble tidligere ansett for å ha styrkende egenskaper. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre. La deg inspirere av oppskriftene våre. 

Rabarbralimonade

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Grillet rabarbra med kakesmuler og iskrem

Sprø rabarbrapai

Rabarbrasyltetøy med hyll

Rabarbra- og mandelgalette

Rabarbra- og jordbærsyltetøj med vanilje

Rabarbrasaft

Rabarbrasaus til is

Rabarbra- og jordbærsuppe

Budapestrull med rabarbra- og jordbærkrem

Limepai med graham og rabarbratopping

Tips! Rull matpakken inn i et rabarbrablad

Rull matpakken eller flasken med drikke inn i et rabarbrablad.
Rabarbrabladet isolerer og holder matpakken eller drikken sval. Dessuten behøver man ikke ta rabarbrabladet med hjem igjen; man kan bare la det bli igjen i naturen hvor det går i oppløsning.

Rabarbramarmelade med kardemomme og vanilje

Karlsbaderboller med rabarbra

Minirabarbrapaier med varmvispet marengs

Rabarbramarmelade

Jordbær- og rabarbramuffins med smuldretrekk

Rabarbramargarita

Rabarbracurd

Rabarbraparfait

Rabarbrachutney

Rabarbrakompott med kanelis

Lettlaget rabarbradessert

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.