Deig
Fyll
Pynt
Smuldre gjæren, og del smøret i mindre biter. Legg alle ingrediensene til deigen i en foodprosessor. Kjør maskinen til deigen er jevn, og la deigen hvile i 15 minutter.
Lag fyllet. Riv marsipanen, og pisk den sammen med brun farin og smør i en skål, til en jevn masse.
Elt deigen på et melet bakebord, og del den i tre deler. Kjevle hvert stykke ut til et rektangel, ca. 20 x 35 cm.
Fordel fyllet i midten av rektanglet, og legg på stikkelsbær. Brett kantene over fyllet, og legg kringlene på en stekeplate med bakepapir. Dekk med et rent kjøkkenhåndkle, og hev i ca. 40 minutter.
Forvarm ovnen til 200°C. Pensle stengene med pisket egg, og strø mandelflak og perlesukker over.
Stek stengene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl kringlene på en rist, og del dem deretter i mindre biter.
Oppskriften er utarbeidet av