Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Flaks for oss, for hva hadde julen vært uten risengrynsgrøt, appelsiner og fiken som lokker frem smilene rundt det granbarduftende juletreet? Her finner du noen flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Pavlova-krans med grapefruktcurd

Luftige safranpannekaker

Kardemommekake med pærer posjert i rom

Pasjonsostekake med lemoncurd og nøttecrumble

Safranpavlova med mousse og sitrussalat

Ostekake med karamellswirl og pepperkakebunn

Safranpannacotta

No bake Crème brûlée

Sorbet av blodgrapefrukt

Pepperkakesandwich

Pavlova-juletre

Appelsinsorbet med sjokoladesmuler

Sjokoladepudding med kaffekaramellsaus

Sjokoladefondant

Ris à la malta med rømme

Marengskake

Sitronfromasj med salt crunch

Juleparfait

Flarn med kardemomme

Appelsinsalat med juleiskrem

Frisk sitrusis med kardemomme

Pepperkakeparfait med tyttebær

Appelsinclafouti

Sjokoladeparfait med appelsin

Flere oppskrifter på juledesserter finner du her

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.