Dessertpai med friske bær eller frukt

ca. 6 porsjoner
Dessertpai med friske bær eller frukt
Stemmer: (2stemmer)

Ingredienser

Paiskall
3 dl (150 g) knuste digestivekjeks
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl hakkede hasselnøtter
1 dl smeltet smør eller margarin

Fyll
400 g Philadelphia-ost naturell, lettvarianten
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl crème fraîche
50 g hakkede hasselnøtter

Pynt
Bær og/eller frukt
Dansukker Melis

Bland ingrediensene til paiskallet. Trykk massen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter eller i 6 porsjonsformer. Stek kaken i nedre del av ovnen i 175 °C i 10 minutter. Visp osten smidig med elektrisk visp. Ha i de andre ingrediensene. Hell røren i formen, og stek i ytterligere 30 minutter. Avkjøl. Pynt med dine favorittfrukter og/eller -bær. Sikt over litt melis like før servering.

Du kan også la paiskallet kjøle av og deretter ha i fyllet uten å steke det videre. Pynt med frukt og/eller bær.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker