Herlige
jordbærtider

Sommeren – tid for vidunderlige jordbær! Nå er det på tide å ta vare på alle jordbærene! De er naturligvis gode å spise som de er, men la deg gjerne inspirere av oppskriftene våre med jordbær. Hvis du ikke rekker å lage noe nå i sesongen, kan bærene enkelt fryses ned til vinteren.

Sommerkake

Jordbærlimonade

Rabarbra- og jordbærostekake

Jordbærostekake med rabarbrakompott

Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker

Jordbærgelato

Jordbærsyltetøy med kardemomme og lime

Jordbærkrem

Jordbærsaft med basilikum

Fryse inn bær

Sukre bær som skal fryses inn, eller legg dem i sukkerlake. Husk at sukkerlaken skal være kald før du heller den på bærene. Usukrede bær holder seg 3–4 måneder i fryseren, medan sukrede bær holder seg i minst 1 år.

 

Rabarbra- og jordbærsuppe

Limepai med jordbær

Jordbærkake med pasjonscurd

Leskende jordbærshrub

Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomarinerte jordbær

Jordbærsyltetøy med sitron og mynte

Jordbærmuffins med jordbærglasur

Syltetøy av vannmelon og jordbær

Jordbærflan

Frisk sommerdrikk med jordbærsirup

Jordbærmarmelade med balsamico og svart pepper

Jordbærblomster

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.