Herlige
jordbærtider

Sommeren – tid for vidunderlige jordbær! Nå er det på tide å ta vare på alle jordbærene! De er naturligvis gode å spise som de er, men la deg gjerne inspirere av oppskriftene våre med jordbær. Hvis du ikke rekker å lage noe nå i sesongen, kan bærene enkelt fryses ned til vinteren.

Sommerkake

Jordbærlimonade

Rabarbra- og jordbærostekake

Jordbærostekake med rabarbrakompott

Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker

Jordbærgelato

Jordbærsyltetøy med kardemomme og lime

Jordbærkrem

Jordbærsaft med basilikum

Fryse inn bær

Sukre bær som skal fryses inn, eller legg dem i sukkerlake. Husk at sukkerlaken skal være kald før du heller den på bærene. Usukrede bær holder seg 3–4 måneder i fryseren, medan sukrede bær holder seg i minst 1 år.

 

Rabarbra- og jordbærsuppe

Limepai med jordbær

Jordbærkake med pasjonscurd

Leskende jordbærshrub

Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomarinerte jordbær

Jordbærsyltetøy med sitron og mynte

Jordbærmuffins med jordbærglasur

Syltetøy av vannmelon og jordbær

Jordbærflan

Frisk sommerdrikk med jordbærsirup

Jordbærmarmelade med balsamico og svart pepper

Jordbærblomster

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.