Kirsebærpai

4 porsjoner
Kirsebærpai
Stemmer: (14stemmer)

Ingredienser

  • 1/2 liter kirsebær uten kjerner
  • 1/4 dl Dansukker Demerarasukker
  • 1/2 ts malt kanel

Smuldredeig

  • 100 g kaldt smør eller margarin
  • 1 1/2 dl hvetemel
  • 1/2 dl kokosmasse
  • 3/4 dl Dansukker Demerarasukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • Smør eller margarin til formen

Smuldre smør/margarin i melet og bland sammen alle ingrediensene til deigen. Smør en ildfast form. Legg morellene i formen, og strø over sukker og kanel. Fordel deigen over bærene. Sett formen inn nederst i ovnen, og stek 200 °C i ca. 20 minutter. Server lettvispet krem eller vaniljeis til paien.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker