Kokoskaker med bringebær-rose-syltetøy

Ca. 16 stk.
Kokoskaker med bringebær-rose-syltetøy
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

100 g romtemperert smør
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker
1 egg
1 1/2 dl hvetemel
1/4 ts salt
3 1/2 dl revet kokos

Bringebær-rose-syltetøy
1 dl bringebærsyltetøy
1/2 ss rosevann

Sett ovnen på 150 °C.
Visp sammen smør, sukker og vaniljesukker. Tilsett egg, og rør til en jevn blanding.
Bland mel, salt og kokosflak i en egen bolle. Ha de tørre ingrediensene i smørblandingen, og rør sammen.
Rull til små boller, ca. 1 cm, og legg disse på bakebrett med papir. Stekes i 5 minutter.
Imens blandes bringebærsyltetøyet med rosevannet.
Ta ut kakene, og lag en liten fordypning i dem med baksiden av en skje eller en finger. Legg i en klatt bringebærsyltetøy.
Øk varmen til 175 °C, og stek kakene i ytterligere 8–10 minutter.
Ta ut kakene, avkjøl og nyt dem.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker