Limemarineret tunfisk

4 personer
Limemarineret tunfisk
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

4 tunfiskbiffer

Marinade
1 ss soyasaus
2 ss limesaft
1 ss vegetabilsk olje
3 ss Lys Sirup
1/2 ts pepper

Grønnsaker
2 finhakkede hvitløksfedd
1 rødløk i båter
1 purre i tynne skiver
2–300 g frisk sjampinjong i skiver
1–2 ss olje
Salt og pepper

Saus
1 ss Colmans sennepspulver
1 ss vann
1 ss olje
1 ss Lys Sirup

Bland soyasaus, limesaft, olje, sirup og pepper til en marinade. La de rå tunfiskbiffene trekke i marinaden i 15–30 minutter.

Bland deretter ingrediensene til sausen.

Stek grønnsakene nesten møre i olje på en panne. Ta dem opp og hold dem varme.

Stek deretter tunfisken på pannen i ca 2 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.

Anrett fisken med grønnsakene og en del av sausen. Serveres med brød.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker