Marengskake med bær

Marengskake med bær
Stemmer: (2stemmer)

Ingredienser

6 eggehviter
3 dl Dansukker Sukker

Fyll
5 dl kremfløte
2 ss Dansukker Sukker
1 liter friske bær

Pynt
Friske bær

Tegn 3 ringer, ca. 24 cm i diameter, på bakepapir. Smør og strø mel på ringene. Sett ovnen på 125 °C.

Visp eggehvitene og sukkeret i en bolle over vannbad til marengsen er tykk og fast. Sprøyt eller smør røren i ringene på bakepapiret.

Sett inn alle brettene på en gang i ovnen, men bytt plass på dem av og til. Total steketid er ca. 2 timer. Dra papiret av bunnene. Avkjøl på rist.

Visp fløten og sukkeret stivt. Rens bærene, og vend dem ned i kremen. Smør kremblandingen på to av bunnene, og legg dem sammen. Den øverste pyntes med friske bær.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker