Bak med
sommerens bær
Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!
Sitronkladdekake med bringebærmousse
Rask müslipai
Sommerkake
Rabarbra- og jordbærostekake
Pinocchiokake
Poptarts
Browniepizza
Tigerkake med blåbærripple
Sommerlig ostekake med sitron og plommer
Blondies med stikkelsbærmarmelade
Festkake med sommersmak
Jitterbuggere
Kaken blir på kakefatet!
Legg en liten klatt sirup på kakefatet under kaken. Da sklir den ikke fram og tilbake når den skjæres opp.
Jordbærostekake med rabarbrakompott
Rabarbra- og mandelgalette
Fragilité med blåbær- og bringebærmousse
Budapestrull med rabarbra- og jordbærkrem
Sommerkake med bjørnebærkrem og sjokolade
Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker
Blåbærdrøm
Jordbærkake med pasjonscurd
Makroner med bringebærkrem
Tarteletter med vaniljekrem og friske bær
Sukkerbrød med sommerbær
Miniostekaker med bringebærswirl
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.