Rask festkake

ca. 10 stykker
Rask festkake
Stemmer: (7stemmer)

Ingredienser

200 g hasselnøtter
1 ½ dl Dansukker Sukker
3 egg

Pynt
3 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
2 ss O'boy
100 g sjokolade, f.eks. Fazers Wienernougat eller Geisha, velg din favoritt
20 Noblesse-plater (tynne sjokoladeskiver)

Matfett til formen

Kle en springform med bakepapir. Smør papiret litt. Legg nøtter, sukker og egg i en mikser eller kjøkkenmaskin, og kjør til nøttene er finmalte. Ha røren i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 25 minutter. Ta kaken ut av formen, og la den avkjøle. Visp fløte, vaniljesukker og O'boy stivt. Fordel kremen rundt hele kaken. Hakk sjokoladen i små biter, og strø oppå kaken. Sett på Noblesse-plater rundt hele kaken.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker