Valentin-pops

14–16 paier 1 1/2 time
Valentin-pops
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Paideig

    • 100 g smør
    • 2 1/2 dl hvetemel
    • 2 ss Dansukker Melis
    • 1 ts vaniljesukker

    Fyll

    • 100 g lys sjokolade
    • Minimarshmallows (store marshmallows fungerer også)

    Pynt

    • Eggehvite
    • Dansukker Demerarasukker
    • Grillpinner

    Sett ovnen på 200 °C.

    Arbeid sammen ingrediensene til paideigen. La hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

    Hakk sjokoladen og klipp marshmallows i biter hvis de er store.

    Kjevle ut paideigen på et melet bakebord, ca. 4 mm tykk. Stikk ut hjerter med en hjerteform, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Pensle med sammenvispet eggehvite, og strø på litt sjokolade og noen biter marshmallows på halvparten.

    Legg deretter over resten av hjertene, og trykk fast kanten med en gaffel. Stikk inn en grillpinne i hvert hjerte, og pensle med eggehvite. Strø over demerarasukker.

    Stek i nedre del av ovnen i ca. 8–10 minutter. Avkjøl.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker