Glykosesirup

Glykosesirup

Nå lanserer vi glykosesirup i en liten, hendig 400 g flaske.

Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Brukes først og fremst til is og godteri, men også i bakverk. Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. På samme måte motvirker glykosesirupen at karamellene krystalliserer seg og blir kornete.

Glykosesirupen vår er fremstilt av hvetestivelse, men i løpet av produksjonsprosessen reduseres gluteninnholdet til under 0,002 % (< 20 ppm).
Ved et gluteninnhold under 0,002 % regnes produktet som glutenfritt.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1300 kJ/310 kcal
Fett 0 g
- hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrat 77 g
- hvorav sukkerarter 23 g
Protein 0 g
Salt 0 g


Oppskrifter

Oppskrifter med Glykosesirup »