Solbær og rips
Oppskrifter med variasjonsmuligheter – velg mellom solbær og røde eller hvite rips. Solbær og rips er syrlige og gjør seg godt i saft, syltetøj, geleer, desserter og ulike bakverk. Velg den typen du liker best, eller bland dem etter smak og behag.
Saft av solbærblad
Kardemomme-kladdkake med brunet smør og solbærglasur
Sablé Breton med solbærfyll
Solbærsaft med sitron
Iskake med solbær og karamell
Smuldrepai med rips
Bærmuffins
Solbærmarmelade med pære og kanel
Solbærsyltetøy
Cumberland
Mormor Ruths salatsolbær
Ostekakeis med solbær
Plommesyltetøy med solbær eller rips
Rips- og solbærmuffins
Rips- og solbærsyltetøy med gulrøtter
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bakst med eple og pære
Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken! Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter.
Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning.
Lekkert med tyttebær
Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.
Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.
Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.
Deilige epler
Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.